Методична робота


Індивідуальний план самоосвіти
під час карантину
із 12.03 по 03.04.2020року
викладача спецдисциплін
Стягайло Світлани Петрівни
ПТУ №14 смт. Вороновиця
п/п
Дата
Зміст роботи
Час роботи
Примітка
1.
12.03.
1.Робота із учнями по створенню групи у мобільному додатку Viber, Telegram.
2.Оперативна нарада.
3.Опрацювання теми: «Організація дистанційно-самостійного навчання під час карантину»
4.Розробка   домашнього завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.1(1-2) : «Приготування нарізних і поштучних тістечок із пісочного тіста» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
9.00

 15.00
2.
13.03.
1.Розробка домашнього завдання  для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств харчування» з теми № КНД3.4(1) : «Машини та механізми для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього»
2.Розробка ЛПР №3: «Машини та механізми для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього»
3.Розробка тестових завдань
4.Організація дистанційної роботи під час карантину. Онлайн-тести «На урок»
9.00-
15.00
3.
16.03
1.Ознайомлення  з правилами створення блогу вчителя.  https://www.youtube.com/watch?v=V1OnaDCymls
2.Робота з інтернет –ресурсами: перегляд відео уроків на каналі Уou Тube
9.00- 15.00
4.
17.03
1. Розсилка   домашнього завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.1(1-2) : «Приготування нарізних і поштучних тістечок із пісочного тіста» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. .Розсилка домашнього завдання  для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств харчування» з теми № КНД3.4(1) : «Машини та механізми для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього»
Розсилка ЛПР №3: «Машини та механізми для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
3.Консультація учнів в телефонному режимі.
9.00-
15.00














18.00















Лектор: 
Богданова Вікторія
5.
18.03
1.Розсилка домашнього   завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.1(3) : «Приготування нарізних і поштучних тістечок бісквітного тіста» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Розсилка алгоритму виконання ЛПР №7 : «Приготування тістечок з різних видів тіста»
через мобільний додаток  Viber, Telegram.
3.Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00- 15.00
6.
19.03
1.Робота з документацією.
2. Розробка   домашнього завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.1(4) : «Приготування нарізних і поштучних тістечок з бісквітного тіста»
3. Розробка домашнього завдання  для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств харчування» з теми № КНД3.4(2) : «Машини для формування виробів з начинками, машини для глазурування і декорування кондитерських виробів»
9.00-15.00
7.
20.03
1.Розробка   домашнього завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.2(4) : «Приготування простих тортів масового попиту з вафельного тіста »
2. Розробка домашнього завдання  для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств хар- чування» з теми № КНД3.5(1) : «Лінії для виробниц- тва та декорування тортів та тістечок; харчовий прин тер; лінії для збірки тортів. Призначення, види, будо- ва, принцип дії та правила експлуатації з дотриман- ням технічних вимог охорони праці»
3.Надання консультації учням в телефонному режимі.
4.Створення групи №10 ПТУ №14 смт. Вороновиця в мобільному додатку Viber, Telegram
9.00- 15.00
8.
23.03
1. .Розробка ЛПР №4: «Машини та механізми для приготування тортів масового попиту»
2.Розробка і розсилка домашнього завдання учням групи №10 по темі №11(11.1; 11.2) : «Технологія приготування н/ф з риби та морепродуктів»
3. Розробка і розсилка домашнього завдання учням групи №10 по темі № 1 по предмету «Устаткування підприємств харчування» : «Сучасна електронна ваговимірювальна техніка»
9.00-  .00
9.
24.03
1. Розробка і розсилка   домашнього завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.1(4) : «Приготування нарізних і поштучних тістечок з бісквітного тіста» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Розробка і розсилка  домашнього завдання для учнів  групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів»  з теми КНД -3.5.2(4) : «Приготування простих тортів масового попиту з вафельного тіста » через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Розробка і розсилка домашнього завдання  для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств харчування» з теми № КНД3.4(2) : «Машини для формування виробів з начинками, машини для глазурування і декорування кондитерських виробів» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
3. Розробка і розсилка домашнього завдання  для учнів групи №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по темі №11(3) через мобільний додаток  Viber, Telegram.
9.00-15.00
10.
25.03
1.Розробка і розсилка домашнього завдання  для учнів групи №11 по предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів » з теми №   : «Приготування простих тортів масового попиту з пісочного і бісквітного тіста» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2.Розробка алгоритму виконання ЛПР №8 по предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» по темі КНД -3.5 «Приготування тортів з пісочного і бісквітного тіста»
9.00- 15.00
11.
26.03 
1. Розробка і розсилка домашнього завдання  для уч- нів групи №10 по предмету «Технологія приготуван- ня їжі з основами товарознавства» по темі №11(4), №12(1) через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2.Перегляд онлайн ресурсів Edmono
9.00- 15.00
12.
27.03
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (2) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (1) в групі №10 по  предмету «Організація виробництва та обслуговування» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
3. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00-15.00
13.
30.03
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (3,4) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2.Розробка алгоритму виконання ЛПР №1по предмету «Устаткування підприємств харчування» по темі №1.
9.00- 15.00
14.
31.03
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (5) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2 .Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми КНД -3.5 для виконання ЛПР №8 в групі №11. через мобільний додаток  Viber, Telegram.
3. .Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми КНД -3.5(1)   «Машини та механізми для приготування тортів та тістечок масового попи- ту» в групі №11. через мобільний додаток  Viber, Telegram.
4.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми КНД -3.5(1) для виконання ЛПР №4 в групі №11. через мобільний додаток  Viber, Telegram.
 5.Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00-15.00
15.
01.04
1.Опрацювання додаткової науково-популярної літератури для підвищення теоретичного та наукового рівня.
Самоосвітня робота в мережі.
9.00-15.00
16.
02.04
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (6,7) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2.Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00-15.00
17.
03.04
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (8) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (2) в групі №10 по  предмету «Організація виробництва та обслуговування»» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
9.00-15.00
Індивідуальний план самоосвіти
під час карантину
із 06.04 по 24.04.2020року
викладача спецдисциплін
ПТУ №14 смт. Вороновиця
Стягайло Світлани Петрівни
п/п
Дата
Зміст роботи
Час роботи
Примітка
1.
06.04.
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (9) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2 . Розміщення завдання з дистанційно-самостійногонавчання з теми №13 (1) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
3. .Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання по предмету «Устаткування підприємств харчування» з теми  №2(1)   «Машини для нарізування хліба та гастрономічних продуктів» в групі №10. через мобільний додаток  Viber, Telegram.
 4.Надання консультації учням в телефонному режимі
9.00- 15.00
2.
07.04.
 1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (2) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2.Розробка презентації.
9.00-
15.00
3.
08.04
1.Робота з інтернет –ресурсами: перегляд відео уроків на каналі Уou Тube
2.Організація дистанційної роботи під час карантину. Онлайн-тести «На урок»
3. Робота з документацією.
9.00-15.00
4.
09.04
 1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (3,4) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00- 15.00
5.
10.04
 1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (5) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
 2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (3) в групі №10 по  предмету «Організація виробництва та обслуговування» через мобільний додаток  Viber, Telegram
9.00-15.00
6.
11.04
ВСЕУКРАЇНСЬКА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «НА УРОК» Мислення логічне, креативне,критичне.
9.30
7.
13.04
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (6,7) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
 2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №2 (2) в групі №10 по  предмету «Устаткування підприємств харчування» через мобільний додаток  Viber, Telegram
9.00-15.00
8.
14.04
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (8) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00- 15.00
9.
15.04
1.Ознайомлення з новими онлайн-ресурсами освітнього процесу. 
2.Розробка   алгоритму виконання ЛПР №8  учням групи №10 по темі №13 : «Технологія приготування супів»
3. Розробка   домашнього завдання учням групи №10 по темі№ 1(4) по предмету «Організація виробництва та обслуговування» 
9.00- 15.00
10.
16.04
1. Розміщення алгоритму виконання ЛПР №8  з дистанційно-самостійного навчання з теми №13   в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
9.00- 15.00
11.
17.04
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (9) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
 2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (4) в групі №10 по  предмету «Організація виробництва та обслуговування» через мобільний додаток  Viber, Telegram
9.00- 15.00
12.
20.04 
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №14 (1,2) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
  2. Розміщення алгоритму виконання ЛПР №2 з дистанційно-самостійного навчання з теми №2   в групі №10 по  предмету «Устаткування підприємств харчування» через мобільний додаток  Viber, Telegram
3.Перегляд онлайн ресурсів Edmono
9.00- 15.00
13.
21.04
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №14 (3) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00-15.00
14.
22.04
1.Опрацювання фахової онлайн-літератури
2.Перегляд  новинок в інтернет-ресурсах.
3.Робота з документацією.
4. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00- 15.00
15.
23.04
1.Розміщення алгоритму проведення ЛПР №9 з дистанційно-самостійного навчання з теми №14  в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
 3.Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00-15.00
16.
24.04
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №14 (4) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (5) в групі №10 по  предмету «Організація виробництва та обслуговування» через мобільний додаток  Viber, Telegram
9.00-15.00
Індивідуальний план самоосвіти
під час карантину
із 27.04 по 08.05.2020року
викладача спецдисциплін
ПТУ №14 смт. Вороновиця
Стягайло Світлани Петрівни
п/п
Дата
Зміст роботи
Час роботи
Примітка
1.
27.04.
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (1) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з   основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room.
2 . Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (2) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram , Googl class room.
3. .Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання по предмету «Устаткування підприємств харчування» з теми  №2(3)   «Машини для нарізування хліба та гастрономічних продуктів» в групі №10. через мобільний додаток  Viber, Telegram , Googl classroom.
 4.Надання консультації учням в телефонному режимі
9.00-15-00
2.
28.04.
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (3) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room.
2.Розробка презентації.
9.00-
15.00
3.
29.04
1.Робота з інтернет –ресурсами: перегляд відео уроків на каналі Уou Тube,
2.Організація дистанційної роботи під час карантину. Онлайн-тести «На урок», створення тестів.
3. Робота з документацією.
9.00-15.00
4.
30.04
 1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13  в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» ЛПР №10 «Приготування страв з овочів та грибів»  через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00- 15.00
5.
04.05
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (4) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з   основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room .
2.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №16 (1) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room .
 3. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №2 (4) в групі №10 по предмету «Устаткування підприємств харчування»  через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room
9.00-15.00
6.
05.05
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №16 (2) в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room.
 2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №2 (2) в групі №10 по  предмету «Устаткування підприємств харчування» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room
 3.Участь у вебінарі «На урок» Тема: Особистий професійний блог вчителя: дизайн, контент, просування
9.00-15.00







18.00









     Лектор
Бойко Наталія
7.
 06.05
1.  Робота над  блогом викладача.
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00-  15.00
8.
07.05
1.Ознайомлення з новими онлайн - ресурсами освітнього процесу. 
2.  Розміщення завдання з з дистанційно-самостійного навчання з теми № 17(1) : «Технологія приготування страв з яєць та сиру  » через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googlclass room.
3. Розміщення алгоритму виконання ЛПР №11  учням групи №10 по темі №16 : «Технологія приготування страв з яєць та сиру  » через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room.
9.00- 15.00
9.
08.05
 1.Розміщення завдання  з дистанційно-самостійного навчання з теми №17(2)  в групі №10 по  предмету «Технологія приготування їжі з   основами товарознавства» через мобільний додаток  Viber, Telegram, Googl class room
2. Розміщення завдання учням групи №10 по темі № 1(6) по предмету «Організація виробництва та обслуговування» 
3. Надання консультації учням в телефонному режимі.
9.00- 15.00

Немає коментарів:

Дописати коментар