Індивідуальний
план самоосвіти
під
час карантину
із
12.03 по 03.04.2020року
викладача
спецдисциплін
Стягайло
Світлани Петрівни
ПТУ
№14 смт. Вороновиця
|
||||
№
п/п
|
Дата
|
Зміст роботи
|
Час роботи
|
Примітка
|
1.
|
12.03.
|
1.Робота із
учнями по створенню групи у мобільному додатку Viber, Telegram.
2.Оперативна нарада.
3.Опрацювання теми: «Організація
дистанційно-самостійного навчання під час карантину»
4.Розробка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія приготування
борошняних і кондитерських виробів» з теми КНД -3.5.1(1-2) :
«Приготування нарізних і поштучних тістечок із пісочного тіста» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
|
9.00
15.00
|
|
2.
|
13.03.
|
1.Розробка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств
харчування» з теми № КНД3.4(1) : «Машини та механізми для приготування бездріжджового
тіста та виробів з нього»
2.Розробка ЛПР №3: «Машини та
механізми для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього»
3.Розробка тестових завдань
4.Організація дистанційної роботи
під час карантину. Онлайн-тести «На урок»
|
9.00-
15.00
|
|
3.
|
16.03
|
1.Ознайомлення з правилами
створення блогу вчителя. https://www.youtube.com/watch?v=V1OnaDCymls
2.Робота з інтернет –ресурсами:
перегляд відео уроків на каналі Уou Тube
|
9.00- 15.00
|
|
4.
|
17.03
|
1. Розсилка
домашнього завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія
приготування борошняних і кондитерських виробів» з теми КНД -3.5.1(1-2)
: «Приготування нарізних і поштучних тістечок із пісочного тіста» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2. .Розсилка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств
харчування» з теми № КНД3.4(1) : «Машини та механізми для приготування
бездріжджового тіста та виробів з нього»
Розсилка ЛПР №3: «Машини та
механізми для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
3.Консультація учнів в
телефонному режимі.
|
9.00-
15.00
18.00
|
Лектор:
Богданова
Вікторія
|
5.
|
18.03
|
1.Розсилка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія приготування
борошняних і кондитерських виробів» з теми КНД -3.5.1(3) :
«Приготування нарізних і поштучних тістечок бісквітного тіста» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розсилка алгоритму виконання
ЛПР №7 : «Приготування тістечок з різних видів тіста»
через мобільний додаток
Viber, Telegram.
3.Надання консультації учням в
телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
|
6.
|
19.03
|
1.Робота з документацією.
2. Розробка
домашнього завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія
приготування борошняних і кондитерських виробів» з теми КНД -3.5.1(4) :
«Приготування нарізних і поштучних тістечок з бісквітного тіста»
3. Розробка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств
харчування» з теми № КНД3.4(2) : «Машини для формування виробів з начинками,
машини для глазурування і декорування кондитерських виробів»
|
9.00-15.00
|
|
7.
|
20.03
|
1.Розробка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія приготування
борошняних і кондитерських виробів» з теми КНД -3.5.2(4) :
«Приготування простих тортів масового попиту з вафельного тіста »
2. Розробка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств хар-
чування» з теми № КНД3.5(1) : «Лінії для виробниц- тва та декорування тортів
та тістечок; харчовий прин тер; лінії для збірки тортів. Призначення, види,
будо- ва, принцип дії та правила експлуатації з дотриман- ням технічних вимог
охорони праці»
3.Надання консультації учням в
телефонному режимі.
4.Створення групи №10 ПТУ №14
смт. Вороновиця в мобільному додатку Viber, Telegram
|
9.00- 15.00
|
|
8.
|
23.03
|
1. .Розробка ЛПР №4: «Машини та
механізми для приготування тортів масового попиту»
2.Розробка і розсилка домашнього
завдання учням групи №10 по темі №11(11.1; 11.2) : «Технологія приготування
н/ф з риби та морепродуктів»
3. Розробка і розсилка домашнього
завдання учням групи №10 по темі № 1 по предмету «Устаткування підприємств
харчування» : «Сучасна електронна ваговимірювальна техніка»
|
9.00- .00
|
|
9.
|
24.03
|
1. Розробка і
розсилка домашнього завдання для учнів групи №11 по
предмету «Технологія приготування борошняних і кондитерських виробів» з
теми КНД -3.5.1(4) : «Приготування нарізних і поштучних тістечок з
бісквітного тіста» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розробка і розсилка
домашнього завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія
приготування борошняних і кондитерських виробів» з теми КНД -3.5.2(4) :
«Приготування простих тортів масового попиту з вафельного тіста » через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розробка і розсилка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Устаткування підприємств
харчування» з теми № КНД3.4(2) : «Машини для формування виробів з начинками,
машини для глазурування і декорування кондитерських виробів» через мобільний
додаток Viber, Telegram.
3. Розробка і розсилка домашнього
завдання для учнів групи №10 по предмету «Технологія приготування їжі з
основами товарознавства» по темі №11(3) через мобільний додаток
Viber, Telegram.
|
9.00-15.00
|
|
10.
|
25.03
|
1.Розробка і розсилка домашнього
завдання для учнів групи №11 по предмету «Технологія приготування
борошняних і кондитерських виробів » з теми № : «Приготування
простих тортів масового попиту з пісочного і бісквітного тіста» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2.Розробка алгоритму виконання
ЛПР №8 по предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
по темі КНД -3.5 «Приготування тортів з пісочного і бісквітного тіста»
|
9.00- 15.00
|
|
11.
|
26.03
|
1. Розробка і розсилка домашнього
завдання для уч- нів групи №10 по предмету «Технологія приготуван- ня
їжі з основами товарознавства» по темі №11(4), №12(1) через мобільний додаток
Viber, Telegram.
2.Перегляд онлайн ресурсів Edmono
|
9.00- 15.00
|
|
12.
|
27.03
|
1.Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (2) в групі №10 по предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний
додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (1) в групі №10 по предмету
«Організація виробництва та обслуговування» через мобільний додаток
Viber, Telegram.
3. Надання консультації учням в
телефонному режимі.
|
9.00-15.00
|
|
13.
|
30.03
|
1.Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (3,4) в групі №10 по
предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2.Розробка алгоритму виконання
ЛПР №1по предмету «Устаткування підприємств харчування» по темі №1.
|
9.00- 15.00
|
|
14.
|
31.03
|
1.Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (5) в групі №10 по
предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2 .Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми КНД -3.5 для виконання ЛПР №8 в
групі №11. через мобільний додаток Viber, Telegram.
3. .Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми КНД -3.5(1) «Машини та
механізми для приготування тортів та тістечок масового попи- ту» в групі №11.
через мобільний додаток Viber, Telegram.
4.Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми КНД -3.5(1) для виконання ЛПР №4 в
групі №11. через мобільний додаток Viber, Telegram.
5.Надання консультації
учням в телефонному режимі.
|
9.00-15.00
|
|
15.
|
01.04
|
1.Опрацювання
додаткової науково-популярної літератури для підвищення теоретичного та
наукового рівня.
Самоосвітня
робота в мережі.
|
9.00-15.00
|
|
16.
|
02.04
|
1. Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (6,7) в групі №10 по
предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2.Надання консультації учням в
телефонному режимі.
|
9.00-15.00
|
|
17.
|
03.04
|
1. Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (8) в групі №10 по
предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознав- ства» через
мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з
дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (2) в групі №10 по предмету
«Організація виробництва та обслуговування»» через мобільний додаток
Viber, Telegram.
|
9.00-15.00
|
|
Індивідуальний
план самоосвіти
під
час карантину
із
06.04 по 24.04.2020року
викладача
спецдисциплін
ПТУ
№14 смт. Вороновиця
Стягайло
Світлани Петрівни
|
||||
№
п/п
|
Дата
|
Зміст роботи
|
Час роботи
|
Примітка
|
1.
|
06.04.
|
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №12 (9)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2 . Розміщення завдання з дистанційно-самостійногонавчання з теми №13 (1)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
3. .Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання по предмету
«Устаткування підприємств харчування» з теми №2(1) «Машини
для нарізування хліба та гастрономічних продуктів» в групі №10. через
мобільний додаток Viber, Telegram.
4.Надання
консультації учням в телефонному режимі
|
9.00- 15.00
|
|
2.
|
07.04.
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№13 (2) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2.Розробка презентації.
|
9.00-
15.00
|
|
3.
|
08.04
|
1.Робота з інтернет –ресурсами: перегляд відео уроків на каналі Уou Тube
2.Організація дистанційної роботи під час карантину. Онлайн-тести «На
урок»
3. Робота з документацією.
|
9.00-15.00
|
|
4.
|
09.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13
(3,4) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
|
5.
|
10.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№13 (5) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№1 (3) в групі №10 по предмету «Організація виробництва та
обслуговування» через мобільний додаток Viber, Telegram
|
9.00-15.00
|
|
6.
|
11.04
|
ВСЕУКРАЇНСЬКА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «НА УРОК» Мислення логічне,
креативне,критичне.
|
9.30
|
|
7.
|
13.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13
(6,7) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№2 (2) в групі №10 по предмету «Устаткування підприємств харчування»
через мобільний додаток Viber, Telegram
|
9.00-15.00
|
|
8.
|
14.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (8)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
|
9.
|
15.04
|
1.Ознайомлення з новими онлайн-ресурсами освітнього процесу.
2.Розробка алгоритму виконання ЛПР №8 учням групи №10
по темі №13 : «Технологія приготування супів»
3. Розробка домашнього завдання учням групи №10 по темі№ 1(4)
по предмету «Організація виробництва та обслуговування»
|
9.00- 15.00
|
|
10.
|
16.04
|
1. Розміщення алгоритму виконання ЛПР №8 з дистанційно-самостійного
навчання з теми №13 в групі №10 по предмету «Технологія
приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток
Viber, Telegram.
|
9.00- 15.00
|
|
11.
|
17.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13 (9)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№1 (4) в групі №10 по предмету «Організація виробництва та
обслуговування» через мобільний додаток Viber, Telegram
|
9.00- 15.00
|
|
12.
|
20.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №14
(1,2) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення алгоритму виконання ЛПР №2 з
дистанційно-самостійного навчання з теми №2 в групі №10 по
предмету «Устаткування підприємств харчування» через мобільний додаток
Viber, Telegram
3.Перегляд онлайн ресурсів Edmono
|
9.00- 15.00
|
|
13.
|
21.04
|
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №14 (3)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00-15.00
|
|
14.
|
22.04
|
1.Опрацювання фахової онлайн-літератури
2.Перегляд новинок в інтернет-ресурсах.
3.Робота з документацією.
4. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
|
15.
|
23.04
|
1.Розміщення алгоритму проведення ЛПР №9 з дистанційно-самостійного
навчання з теми №14 в групі №10 по предмету «Технологія
приготування їжі з основами товарознавства» через мобільний додаток
Viber, Telegram.
3.Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00-15.00
|
|
16.
|
24.04
|
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №14 (4)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» через мобільний додаток Viber, Telegram.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №1 (5)
в групі №10 по предмету «Організація виробництва та обслуговування»
через мобільний додаток Viber, Telegram
|
9.00-15.00
|
|
Індивідуальний
план самоосвіти
під
час карантину
із
27.04 по 08.05.2020року
викладача
спецдисциплін
ПТУ
№14 смт. Вороновиця
Стягайло
Світлани Петрівни
|
||||
№
п/п
|
Дата
|
Зміст роботи
|
Час роботи
|
Примітка
|
1.
|
27.04.
|
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (1)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з
основами товарознав- ства» через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room.
2 . Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15
(2) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток
Viber, Telegram , Googl class room.
3. .Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання по предмету
«Устаткування підприємств харчування» з теми №2(3) «Машини
для нарізування хліба та гастрономічних продуктів» в групі №10. через
мобільний додаток
Viber, Telegram , Googl classroom.
4.Надання
консультації учням в телефонному режимі
|
9.00-15-00
|
|
2.
|
28.04.
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (3)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room.
2.Розробка презентації.
|
9.00-
15.00
|
|
3.
|
29.04
|
1.Робота з інтернет –ресурсами: перегляд відео уроків на каналі Уou Тube,
2.Організація дистанційної роботи під час карантину. Онлайн-тести «На
урок», створення тестів.
3. Робота з документацією.
|
9.00-15.00
|
|
4.
|
30.04
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №13
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» ЛПР №10 «Приготування страв з овочів та грибів» через
мобільний додаток Viber, Telegram, Googl class room
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
|
5.
|
04.05
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №15 (4)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з
основами товарознав- ства» через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room .
2.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №16 (1)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room .
3. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№2 (4) в групі №10 по предмету «Устаткування підприємств харчування»
через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room
|
9.00-15.00
|
|
6.
|
05.05
|
1. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми №16 (2)
в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознав- ства» через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room.
2. Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з теми
№2 (2) в групі №10 по предмету «Устаткування підприємств харчування»
через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room
3.Участь у вебінарі «На урок»
Тема: Особистий професійний блог вчителя: дизайн, контент, просування
|
9.00-15.00
18.00
|
Лектор:
Бойко
Наталія
|
7.
|
06.05
|
1. Робота над блогом викладача.
2. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
|
8.
|
07.05
|
1.Ознайомлення з новими онлайн - ресурсами освітнього процесу.
2. Розміщення завдання з з дистанційно-самостійного навчання з теми
№ 17(1) : «Технологія приготування страв з яєць та сиру » через
мобільний додаток Viber, Telegram, Googlclass room.
3. Розміщення алгоритму виконання ЛПР №11 учням групи №10 по темі
№16 : «Технологія приготування страв з яєць та сиру » через мобільний
додаток Viber, Telegram, Googl class room.
|
9.00- 15.00
|
|
9.
|
08.05
|
1.Розміщення завдання з дистанційно-самостійного навчання з
теми №17(2) в групі №10 по предмету «Технологія приготування їжі
з основами товарознавства» через мобільний додаток
Viber, Telegram, Googl class room
2. Розміщення завдання учням групи №10 по темі № 1(6) по предмету
«Організація виробництва та обслуговування»
3. Надання консультації учням в телефонному режимі.
|
9.00- 15.00
|
Педагогічне кредо " …Поставити справу так, щоб усе, що підлягало вивченню, вивчалося: *Легко *Швидко *Грунтовно" Я.А.Коменський
Методична робота
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар