Блог викладача спецдисциплін по професії «Кухар; кондитер» Стягайло Світлани Петрівни

Педагогічне кредо " …Поставити справу так, щоб усе, що підлягало вивченню, вивчалося: *Легко *Швидко *Грунтовно" Я.А.Коменський

ТПБКВ: 3 розряд

https://www.youtube.com/watch?v=5CtPowNYts8&ab_channel=REPARACI%C3%93NEN5MINUTOS

https://www.youtube.com/watch?v=1zrxJ5ySyok&ab_channel=SoYummy
https://www.youtube.com/watch?
v=mZoOy34Xzgc&ab_channel=%EC%B6%A9%EA%B2%A9%EC%A3%BC%EC%9D%98%EB%B3%B4

https://www.youtube.com/watch?v=oRmyaAXfzMs&ab_channel=%D0%92%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE

 https://www.youtube.com/watch?v=LP3VxpGTx7g&ab_channel=%D0%92%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BEb 

Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Прихильники

Про мене

Стягайло Світлана
Дивитися мій повний профіль

Архів блогу

  • ▼  2021 (1)
    • ▼  лютого (1)
      • Всесвітній день спонтанного прояву доброти
  • ►  2020 (6)
    • ►  вересня (1)
    • ►  травня (3)
    • ►  квітня (2)
Зображення для теми від користувача Synergee. На платформі Blogger.
  • Головна сторінка
  • Кваліфікаційна характеристика
  • Навчальні матеріали
    • Технологія приготування їжі
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
        • Тема 1
        • Тема 2
        • Тема 3
        • Тема 4
        • Тема 5
        • Тема 6
        • Тема 7
        • Тема 8
        • Тема 9
        • Тема 10
        • Тема 11
        • Тема 12
    • Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
      • Кондитер ІІІ розряд
    • Устаткування підприємств харчування
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
      • Кондитер ІІІ розряд
    • Організація виробництва та обслуговування
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
      • Кондитер ІІІ розряд
    • Калькуляція, облік та звітність
  • Домашнє завдання
    • Технологія приготування їжі
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
    • Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
      • Кондитер ІІІ розряд
    • Устаткування підприємств харчування
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
      • Кондитер ІІІ розряд
    • Організація виробництва та обслуговування
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
      • Кондитер ІІІ розряд
    • Калькуляція, облік та звітність
      • Кухар ІІІ розряд
      • Кухар ІV розряд
      • Кондитер ІІІ розряд
  • Фото,відео галерея
  • Цікаво знати
  • Абітурієнту
  • Методична робота